このエントリーをはてなブックマークに追加
ID 41215
フルテキストURL
Thumnail 71_6755.pdf 425 KB
タイトル(別表記)
Studies on the Influences of high Hydrostatic Pressure upon Yeasts
著者
安田 浩士 岡山大学医学部第一生理学教室
抄録
Following results were obtained with yeasts cultivated in malt-juice. (1) By examining the multiplication of yeasts by use of micetocrite method, and their fermentation action by Lane's method, it is stated that both processes are prohibited by high pressure, but after release from the compression they become equal to the control gradually, (2) Morphological changes of yeasts are not observed. (3) The vitality of yeasts is not influenced by hydrostatic pressure up to 1600 kg/c㎡.
発行日
1959-09-30
出版物タイトル
岡山医学会雑誌
出版物タイトル(別表記)
Journal of Okayama Medical Association
71巻
10-2号
出版者
岡山医学会
出版者(別表記)
Okayama Medical Association
開始ページ
6755
終了ページ
6760
ISSN
0030-1558
NCID
AN00032489
資料タイプ
学術雑誌論文
オフィシャル URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/joma1947/71/10-2/71_10-2_6755/_article/-char/ja/
関連URL
http://www.okayama-u.ac.jp/user/oma/
言語
Japanese
著作権者
岡山医学会
論文のバージョン
publisher
査読
有り
Eprints Journal Name
joma